Het verzorgen van uw administratie is meer dan een verplichting. Het voorziet u van informatie die u nodig heeft om uw onderneming succesvol te sturen. Daar hoort ook advies en een luisterend oor bij zonder dat u zich druk hoeft te maken om de kosten.

Van Tol Business Support werkt op basis van een vast tarief per maand, hiervoor voeren wij in overleg met u de volgende activiteiten uit: – Verzorgen van uw administratie – Opstellen kwartaalrapportage – Berekenen en inzenden BTW aangifte – Opstellen jaarrapportage inclusief analyses en kengetallen – Opstellen publicatiestukken t.b.v. de Kamer van Koophandel – Verzorgen van uw loonadministratie – Verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting/vennootschapsbelasting – Startersbegeleiding – Keuzebepaling rechtsvorm – Oprichten BV of omzetten eenmanszaak/VOF naar BV – Overige werkzaamheden

De voordelen van een vast tarief zijn evident:

Flexibel

u bepaalt zelf welke werkzaamheden door ons gedaan worden.

Kostenbesparend

U betaalt niet per uur, maar per maand voor alle afgesproken werkzaamheden! En hebt u een keer een vraag, dan gaat niet direct de teller lopen!  

Helder en transparant

Vooraf inzicht in en duidelijkheid over de totale investering op jaarbasis.

Zekerheid

Geen hoge declaraties achteraf.

Compleet

Geen verschillende tarieven voor verschillende werkzaamheden, maar één vast tarief.

Door de samenwerking met Lutea Financial Services beschikken wij over een Becon-nummer en alle benodigde software om uw administratie te verzorgen (Unit4 Multivers) en communicatie met de Belastingdienst.
Van Tol Business Support is ook te vinden op www.administratiekantoor-info.nl.

© Copyright 2017. Van Tol Business Support. Disclaimer
Realisatie website: La Dolce Vita Marketingadvies