Wie zijn wij?

Mijn naam is Jaco van Tol en ik heb begin 2014 Van Tol Business Support opgericht. U als klant staat bij ons centraal en wij zien onszelf als uw vertrouwde adviseur. Wij adviseren en begeleiden u proactief van het begin tot het eind. U mag van ons verwachten dat wij u gevraagd en ongevraagd wijzen op belangrijke aandachtspunten.

Voorts werken wij met heldere rapportages zonder overtollige bijproducten. Onze honorering is afgestemd op het MKB en ZZP-ers en kan op basis van maatwerk worden ingericht.

Onze klanten

Van Tol Business Support is een onafhankelijk bedrijf vooral gericht op klanten in het MKB en ZZP-ers. Door u inzicht te geven in de financiën van uw organisatie bent u in staat de juiste keuzes te maken en uw risico’s te beperken.

Met onze ruime ervaring realiseren wij daarnaast optimale financieringen en bedrijfsovernames.

Partners

Veel kennis en ervaring zijn “in huis”. Maar kleinschaligheid kan ook zijn beperkingen hebben, daarom zijn er partners voor aanvullende fiscale en juridische kennis: Lutea Financial Services en Wolf Legal.

Beide bedrijven opereren zelfstandig en zijn werkzaam in hetzelfde marktsegment als Van Tol Business Support.

Onze werkwijze

Onze afspraken en voorwaarden zijn helder. Ons uitgangspunt is een vertrouwde samenwerking op basis van “afspraak is afspraak”.

Elk klantcontact start met een oriënterend vrijblijvend gesprek. Hierin worden de probleem- en doelstelling van de klant besproken, waarna wordt aangeven welke toegevoegde waarde Van Tol Business Support kan leveren.

Bij voldoende aanknopingspunten biedt Van Tol Business Support een heldere offerte inclusief begroting, fasering en te verwachten stappen aan.

© Copyright 2017. Van Tol Business Support. Disclaimer
Realisatie website: La Dolce Vita Marketingadvies